Koripalloilijan fysiikkavalmennus

Tavoitteellista voimaharjoittelua suorituskyvyn parantamiseksi!

Kenelle valmennus sopii?

Miksi valita fysiikkavalmennuspaketti?

 

Pitkä vuosikymmeniä kestänyt suhde koripalloiluun on syynä siihen, miksi halusin räätälöidä pelkästään koripalloilijoille suunnatun lajispesifin valmennuskokonaisuuden, joka keskittyy joukkueharjoittelua tukeviin yksilöllisiin ominaisuuksiin. Valmennuksen tavoitteena on parantaa pelaajan lajinomaista suorituskykyä toiminnallisella voimaharjoittelulla. 

Henkilökohtaisen valmennuksen tapaan kartoitetaan pelaajan omat toiveet ja tavoitteet sekä sen hetkinen tilanne ennen, kun kääritään hihat ja käydään hommiin. Valmennuksen aikana varmistetaan hyvä palautuminen, uni ja riittävä ravinto, jotta kehittyminen on mahdollista.

Valmennus sopii myös junioripelaajille (nuoret) ja se voidaan tarvittaessa toteuttaa myös ryhmävalmennuksena. Pääset halutessasi treenaamaan turvallisesti yksityisessä WellPointTraining -treenistudiossa laadukkailla toiminnalliseen harjoitteluun keskittyvillä välineillä ilman muita häiriötekijöitä.

 

Kiinnostuitko?

 Mikäli olet kiinnostunut valmennuksesta, jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella. Pääset ensin tutustumaan valmentajaan ja treenipaikkaan maksuttomasti. Vasta tämän jälkeen teet päätöksen

Yhteystietojen jättäminen ei sido mihinkään. Jätä rohkeasti yhteystietosi, jolloin varmistat, että valmennus toteutuu ja sinulla on mahdollisuus olla mukana. 

100 % rahat takaisin -takuu, mikäli et ole tyytyväinen saamaasi valmennukseen!


Tai kysy lisää:

p. 045 7877 8619
info@wellpoint.f