Henkilökohtainen valmennus

Kokonaisvaltainen ja monipuolinen valmennus, juuri sinulle suunniteltuna.

Kenelle valmennus sopii?

Treenaat valmentajan kanssa 1-3 kertaa viikossa (60 min) sovittuna ajankohtana. Saat selkeät vaihtuvat treeniohjelmat sekä vinkit ravinnon ja hyvinvoinnin osalta. Valmennussopimuksen kesto vaihtelee 3-6 kk välillä. Hinta muodostuu tapaamiskertojen määrän ja valmennuksen keston mukaan.

Valmennus tapahtuu WellPointTraining -studiossa Karhulan ytimessä (Sammonaukio 4). Mikäli haluat treenata jossakin muussa tilassa, sekin on toki mahdollista.

Miksi valita henkilökohtainen valmennus?

Hauskaa, motivoivaa, kannustavaa ja monipuolista treenaamista!​

Henkilökohtaisten tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaan suunniteltu

Valmennuksessa otetaan huomioon mm. lähtötilanteesi, arjen aikataulut, sinulle sopiva treeni- ja valmennusmuoto sekä muut yksilölliset tarpeesi. Valmennus antaa myös avaimia tavoitteiden asettamiseen, arjenhallintaan sekä hyvinvoinnin priorisointiin. Valmennuksen edetessä tarkastellaan ja hiotaan niin kokonaisuutta kuin pieniä yksityiskohtiakin, jotka vievät sinua eteenpäin kohti onnistumisia.

Kokonaisvaltainen ja monipuolinen valmennus

Halusitpa sitten lisätä urheilullista suorituskykyä tai jaksamista arjessa, onnistumisen kannalta tärkeässä roolissa monipuolisen treenaamisen ohella ovat myös uni, palautuminen, arjen- ja stressin hallinta sekä hyvä ravinto. Valmennuksessa on mahdollista käyttää myös FIRSTBEAT-mittaustekniikkaa Riippuen lähtötilanteestasi, valmennus voidaan aloittaa pienillä stepeillä hiljalleen edeten tai isoja tuloksia tavoitellen. Kaikki riippuu sinusta!

Selkeät ja helposti noudatettavat ohjeet

Valmennuksessa saat selkeät ja helposti noudatettavat ohjeet, jolloin voit keskittyä itse tekemiseen ja onnistumiseen. Valmentaja on koko projektin ajan tukena kannustamassa niin kauan, että lopulta onnistut kerta toisensa jälkeen.

Kiinnostuitko?

Valmennukset alkavat kesällä 2021. Jätä yhteystiedot oheisella lomakkeella ja saat ensimmäisten joukossa tiedon valmennusten aloitusajankohdasta. Yhteystietojen jättäminen ei sido mihinkään. 

Varaamme aluksi sinulle ajan maksuttomaan konsultaatioon, jossa kartoitetaan toiveesi ja tarpeesi. Vasta tämän jälkeen teet päätöksen valmennuksen aloituksesta. 
 

100 % rahat takaisin -takuu, mikäli et ole tyytyväinen saamaasi valmennukseen!


Tai kysy lisää:
p. 045 7877 8619
info@wellpoint.fi