Toiminnallista fysiikkavalmennusta – WellPoint Training

WellPoint Training aloittaa kesällä 2021 toiminnalliseen fysiikkavalmennukseen keskittyvän valmennuskokonaisuuden.

Valmennuksen keskeisenä tavoitteena on kehittää yksilöllistä liikettä, lisätä eri lihasketjujen yhteistyötä sekä parantaa toimintakykyä kokonaisvaltaisesti. Olipa tavoitteena sitten urheilijan suorituskyvyn parantaminen, kuntoilijan hyvinvoinnin ja jaksamisen lisääminen tai vaikka iäkkäämmän ihmisen halu kyetä nostamaan lapsenlapsiaan turvallisesti. Valmennuksen perusta tehdään aina hyvinvointi huomioiden.

Voimaharjoittelu, kestävyysharjoittelu liikkuvuusharjoittelu, laadukas uni, hyvä palautuminen, stressinhallinta sekä riittävä laadukas ravinto ovat avainsanoja valmennuksessa. Työkaluna valmennuksissa on mahdollista käyttää FirstBeat-mittaustekniikkaa.

Yksityinen valmennusstudio takaa laadukkaan ympäristön treenille

WellPointTraining Studio on uusi yksityinen toiminnalliseen harjoitteluun keskittynyt valmennusstudio, joka sijaitsee Karhulan keskustassa hyvien yhteyksien ja parkkitilojen ympäröimänä. Noin 60 m2 tilasta löytyy vapaita painoja nostolavoineen, kyykkyräkki, kahvakuulia, käsipainoja, puolapuut, ruohomatto, nyrkkeilysäkki, tatamialue kehonhuoltoon ym.

Saman katona alta löytyy myös hieronta- ja urheiluhierontapalvelut.

 

Fysiikkaharjoittelu koripalloilijoille

Vannoutuneena ”korismiehenä” halusin räätälöidä pelkästään koripalloilijoille suunnatun lajispesifin valmennuskokonaisuuden, jossa pureudutaan yksilöllisesti lajin vaatiman liikkeen ja voiman harjoittamiseen.

Mikäli haluat parantaa omaa pelillistä suorituskykyäsi ja olla elämäsi pelikunnossa niin tämä on juurikin sinulle! Lue lisää!

Valmennukset henkilökohtaisesti tai pienryhmissä

Haluatko harjoitusohjelman juuri sinun tarpeisiisi räätälöitynä vai motivoiko sinua enemmän hyvässä porukassa treenaaminen?

Henkilökohtainen valmennus

Onko sinulla jokin erityinen tavoite ja haluat, että harjoittelu, palautuminen ja ravinto suunnitellaan juuri sinulle sopivaksi? Jokainen valmennettava kohdataan yksilönä lähtötilanne, tavoitteet sekä arjen resurssit huomioiden ja valitaan sopiva valmennustapa.

Pienryhmävalmennus

Haluatko treenata hyvässä seurassa ja saada yksilöllistä treeniohjausta, mutta yksilövalmennusta edullisemmin? Saat lisäksi selkeät aikataulutetut treeniohjelmat ja tsemppiä harjoitteluun ryhmähengen kautta. Voit myös kasata oman pienryhmäsi.

Koripalloilijan fysiikkavalmennus

Kovempi pomppu, vahvempi keskivartalo ja nopeammat jalat. Tavoitteellista voimaharjoittelua suorituskyvyn parantamiseksi.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, jätä oheisella lomakkeella yhteystietosi. Näin saat ensimmäisten joukossa tarkemmat tiedot alkavista valmennuksista. Paikkoja tulee olemaan rajoitetusti. Yhteystietojen jättäminen ei sido mihinkään.

Valmennuksiin sisältyy ilmainen konsultaatiotapaaminen, jossa kartoitetaan asiakkaan tarpeet ja suunnitellaan yhdessä parhaat jatkotoimenpiteet.

100 % rahat takaisin -takuu, mikäli et ole tyytyväinen saamaasi valmennukseen!

 

Haluan lisätietoja WellPoint Training -valmennuksista:

Sosiaalisen median kanaville tulossa tietoja tulevista valmennuksista kevään aikana - ota kanavat seurantaan!