Pienryhmävalmennus

Hauskaa ja tehokasta treeniä, hyvällä tsempillä.

Kenelle valmennus sopii?

Treenaat pienryhmän kanssa kerran viikossa (60 min) sovittuna ajankohtana.  Ryhmävalmennussopimuksen kesto vaihtelee 3-6 kk välillä. Hinta muodostuu sopimuksen keston ja ryhmäkoon mukaan.  

Pienryhmävalmennus toteutetaan yksityisessä WellPointTraining -studiossa laadukkailla toiminnalliseen harjoitteluun keskittyvillä välineillä Karhulan ytimessä (Sammonaukio 4).

Voit myös kasata oman treeniporukan esimerkiksi ystävistäsi tai pelikavereistasi.

 

Miksi valita pienryhmävalmennus?

Tehokasta valmennusta ja treeniohjelmat yksilövalmennusta edullisemmin

Pienryhmävalmennus on paras vaihtoehto silloin, kun haluat säästää rahaa ja treenata yksilövalmennusta edullisemmin, saaden kuitenkin tarvittavan määrän yksilöllistä apua treenamiseen. Lisäksi saat tehokkaat treeniohjelmat ja vinkit.

Pienryhmässä treenaaminen on hauskaa ja tehokasta

Suunnitelmallisuus korostuu pienryhmässä, jossa treeniaika on aina sama. Ryhmästä saat tsemppiä myös muilta ryhmäläisiltä ja yhdessä on aina hauskaa treenata. Kynnys liikkeelle lähtemiseen madaltuu ja saat treenaamisesta hyvän pysyvän tavan itsellesi. Selkeää, suunniteltua toiminnallista treeniä, jossa kaikki ylimääräinen ihmettely jää pois – ja tehdään hyvällä fiiliksellä!

Uusi pienryhmävalmennus starttaa 21.9.21 klo 17

Vahvempi Niska – Hartia – Selkä

Päivittäin hoitopöydällä on vieraillut asiakkaita, joiden niskan, hartian tai selän seudulla on toistuvia jumitiloja. Käsittelyn jälkeen ongelma helpottaa, mutta vain hetkeksi, jonka jälkeen ongelmat pikkuhiljaa palaavat. Pyrin hoidon yhteydessä ohjaamaan ja tuomaan esille lihaksiston vahvistamisen tärkeyttä ongelman poistumisessa. MUTTA kuten tiedämme, kaiken muun kiireen keskellä se tekeminen helposti vain ”unohtuu”.

ℹ️Tämä pienryhmävalmennus on suunnattu erityisesti näistä ongelmista kärsiville.
ℹ️Valmennuksessa tehdään monipuolisesti voimaharjoittelua pääpainon ollessa niskan, hartian sekä selänlihaksiston vahvistamisessa.
ℹ️Kyseessä on 5 hlö:n pienryhmävalmennus, jossa pystytään pureutumaan jokaisen henkilökohtaisiin ominaisuuksiin.
ℹ️Valmennuksesta saat mukaan hyvät eväät niin liikkuvuuden kuin monipuolisen voimaharjoittelun osalta.
ℹ️Yhteistreenit 1 krt/vko (1h)
ℹ️Kesto: 2 kk (9 yhteistreeniä)
ℹ️Hinta: 80 €/kk
ℹ️Paikka: oma yksityinen treenistudio (Sammonaukio 4, Karhula)
Kysy lisää tai ilmoittaudu mukaan millä tahansa viestimellä!
✏️ info@wellpoint.fi
📞 045 78778 619

Kiinnostuitko?

Valmennukset alkavat kesällä 2021. Jätä yhteystiedot oheisella lomakkeella ja saat ensimmäisten joukossa tiedon valmennusten aloitusajankohdasta. Yhteystietojen jättäminen ei sido mihinkään. 

Pääset ennen treenien aloittamista tutustumaan valmentajaan ja tiloihin ilmaisen konsultaation avulla ja teet vasta sen jälkeen päätöksen lähdetkö mukaan pienryhmävalmennukseen.

100 % rahat takaisin -takuu, mikäli et ole tyytyväinen saamaasi valmennukseen!